[frame style=”modern” image_path=”http://www.cc-color.eu/kepek/kulso-festes.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”banner_regular”]

Protektor hőszigetelő festékrendszer kültéri változatáról.

A Protektor vákuumizált kerámiagömböket tartalmazó hőszigetelő festékrendszer, az alábbi problémákra kínál megoldást:

  • hővédelem, hőszigetelés
  • energiamegtakarítás
  • tisztíthatóság
  • vízlepergető hatás
  • időjárási hatásokkal szembeni ellenálló képesség
  • beltérben tartós penészmentes felület
  • 30 éves tesztelt időjárási ellenállósági élettartam

Vevőink mondták; képes és videós referenciák:

” … a házamat kívülről teljes egészében a Protektor hőszigetelő festékkel festettem ki. Egy ugyanilyen házat 5 cm-es hagyományos hőszigeteléssel csomagoltak be, így van össze tudtam hasonlítani az energia-megtakarítást. Télen az fűtésszámla ugyanannyival csökkent, nyáron pedig nálam hűvösebb, kellemesebb levegő volt … úgy gondolom, hogy a Protektor festékkel jó döntést hoztam … ” Hegedűs László Markotabödöge (GYSM megye)

Tekintse meg a teljes videós beszámolót:

” … érezhetően hűvösebb lett nyáron, működött a Protektor festék hővisszaverő képessége, télen pedig lényegesen kevesebbet kellett költeni fűtésre … ” Katz Tamás Budapest

Tekintse meg a teljes videós beszámolót:

” .. Tavasszal festettem le és azt tapasztaltam, akkor is ha nincs fűtés a szobában melegebbnek érzem télen, nyáron pedig a padlásszoba a jó meleg nyár ellenére is hűvös tudott maradni, mindenkinek ajánlom … ” Mátyás György Sáropatak

Tekintse meg a teljes videós beszámolót:

Kedves Tamás, olvassa el hogyan működik a hőszigetelő bevonat.

Mi ez, hogyan hat? – A kerámiatartalmú hőszigetelő technológia bemutatása

A Protektor kültéri hőszigetelő festék egy könnyen feldolgozható vizes bázisú bevonat, amelyet speciálisan kültéri felhasználásra fejlesztettek ki.

A bevonat különösen magas fedőképességével tűnik ki, rugalmas és hőmérséklet- valamint nedvességszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Extrém módon ellenáll a a különféle időjárási és környezeti hatásoknak. Mikrofinomságú üres kerámiagömbök optimalizálják a felületek hőtechnikai tulajdonságait. Ezen kívül egyedülálló módon dörzsálló, könnyen, kültérben slaggal lemosható. A repedésképződést, fakulást akár el is felejtheti.

A Protektor kültéri hőszigetelő bevonat diffúzió képes (pontatlanul: ‘légzőképes’) ugyanakkor vízzel és csapadékkal szemben ellenálló. Az épület bevont szerkezeti elemeinek száradásához nagymértékben hozzájárul. Energiamegtarítási célokra is használható, mivel a szárazabb falak hőszigetelő képessége megnő, és emellett magas hővisszaverő tulajdonsággal is rendelkezik.

A Protektor bevonat nyáron visszaveri a hőhullámok jelentős részét, így a hagyományos hőszigeteléssel szemben nem engedi a falazatot átmelegedni. A gyakorlati tapasztalatok nyáron akár 4-5 C fokkal hűvösebb belső hőmérsékletet eredményeznek.

A Protektor kültéri hőszigetelő bevonat kifejezetten rugalmas (nyúlási képessége: kb. +150%) és ezáltal rendelkezik repedésáthidaló képességgel is. A falon nem alakulnak ki hajszálrepedések, így a nedvesség nem is tud a falba ezeken a repedéseken keresztül behatolni.

A Protektor kültéri hőszigetelő bevonatban található kerámiagömbök a bevont homlokzatot más környezeti ártalmakkal szemben is ellenállóvá teszi. A magas környezeti ártalmakkal szembeni ellenálló képesség a biztosíték arra, hogy a Protektor bevonat védelmi funkcióját hosszú ideig el tudja látni, így homlokzata évekig olyan, mintha frissen festették volna.

Tanúsítványok, mérések, bevizsgálások:
A hiteles vizsgálati eredmények és tanúsítványok felsorolását Számtalan vizsgálat és tanúsítvány ITT >>
A 30 éves időjárási elleni tartósság vizsgálati eredménye: 30 év öregbítéses időjárási teszt>>
Hőszigetelő képesség vizsgálati eredménye: Hőszigetelő képesség >>

Színezés – fontos tudnivalók a színválasztáshoz és színezéshez.

A hőszigetelő kerámia bevonat a rendkívül nagy kerámiahányad miatt csak fehér bázisban létezik. A kedvező hőtechnikai hatások megtartása végett világosabb színek kikeverését javasoljuk. Technikailag közép erős szín kikeverése még lehetséges. A hőszigetelő bevonat rendelkezik saját színező rendszerrel (Pinova), de más, a kereskedelmi forgalomban működő minőségi színező rendszerrel (Trilak, Tikkurila) is színezhető. Színezési módokról és költségekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Bármely színkártyán látható szín és a falon megvalósuló szín, szinte soha nem fog teljesen megegyezni. A különbségek többek között a következőkből adódhatnak: fényhatások, méretbeli különbség, környező felületek visszatükröződése, a fal felületi struktúrája,valamint a fal korábbi színe is befolyásolhatja az esetleges eltérést. Ebből következően az ilyen eltérés nem képezi reklamáció tárgyát.

Tartósság:

A bevonat legalább 30 évig változás nélkül eltart. Időjárási és öregbítéses UV tesztek 30 év időtállóságot mutattak.

Minőségbiztosítás:

Termékeink a legkorszerűbb gyártóberendezéseken készülnek és a minőség vizsgálata folyamatosan, a legmodernebb laboratóriumokban történik. A gyártó rendelkezik a DIN EN ISO 9001 minőségirányítási rendszer irányelvei szerinti tanúsítvánnyal.

Vélemény, hozzászólás?