[frame style=”modern” image_path=”http://www.cc-color.eu/kepek/teto-festes.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”banner_regular”]

Protektor tetőfesték

Kellemesen hűs levegő a legnagyobb forróságban is a protektor festék alkalmazásával

A Protektor tetőfesték felhasználásával Önnek nem feltétlenül kell a tetőtérben klímát felszereltetnie, nem kell drágán tetőt szigeteltetnie, annak érdekében, hogy ne legyen tetőterében vagy házának legfelső szintjén forróság.  Speciális kerámiát tartalmazó tetőfestékünk használatával kevesebb lesz a fűtésszámlája, házának teteje nem fog koszolódni,  évekig úgy fog kinézni, mintha frissen festették volna.

Ismerje meg a Protektor hőszigetelő festékrendszer által kínált előnyöket. Válassza Ön is a már bevált hővédelmet. A tetőtérben is válassza az egészségesebb klímát. Javítsa jelentősen családja és saját maga komfortérzetét. Értékesebbé teszi a nyaralóban, tetőtéri helyiségeiben töltött időt,  megváltoztatja az életét!

Megengedheti ezt Ön magának?

Valószínűleg jóval többet költ tetőszigetelésre, aránytalanul magas fűtésszámlákra, időjárás okozta károk javítására, légkondicionáló gép beszerzésére és üzemeltetésére, mint amennyit megengedhet magának. A kérdés valójában az,  hogy szeretne- e változtatni?

Önnél is működni fog?

„ … Számos ügyfelemnek a tetőjét festettük le Protektor tetőfestékkel. Kivétel nélkül minden esetben tapasztalható volt, hogy a tetőtérben a levegő jelentősen hűvösebb lett, több ügyfelem le is szereltette a légkondicionáló berendezését… ”

Hanisch Gábor, festőmester

Mitől annyira különleges ez a tetőfesték?

A Protektor tetőfesték hatásösszetevőinek köszönhetően biztosítja, hogy kevesebbet keljen fűtenie télen, nyáron pedig kellemesen hűs legyen tetőterében illetve a legfelső szinten.

Gondoskodik arról, hogy az Ön lakása, hálószobája, irodája ne forrósodjon fel: állandó, egyenletes hűs levegő legyen, függetlenül a kinti kánikulától. Védelmet nyújt a jégeső, a szél és a hó ellen. A nap káros sugarai nem tudnak kárt tenni lakásában.

Miből van a Protektor tetőfesték, minek köszönheti ezen a tulajdonságait?

A Protektor tetőfesték speciális alapanyag-összetételének köszönheti egyedülálló, előnyös tulajdonságait. Az egyik alapanyag a nagy ellenálló képességgel rendelkező ,belül üreges, a milliméter törtrészének megfelelő nagyságú kerámia gömböcskék, melyek a megszáradt festékrétegnek körülbelül felét teszik ki. A másik fontos anyag a rendkívül erős tapadó képességgel rendelkező, ellenálló, ugyanakkor rugalmasan színezhető kötőanyag.

Miben tud többet a Protektor tetőfesték, mint a többi tetőfesték vagy tetőszigetelés?

Jogosan felmerül Önben a kérdés, hogy a Protektor tetőfesték miben tud többet, mint egy hagyományos tetőfesték vagy egy tetőszigetelő rendszer. Nézzük végig, hogyan éri el a tetőfesték, hogy házának teteje évtizedekig úgy nézzen ki, mintha frissen festették volna, hogyan fog Ön kevesebben fizetni a fűtésért, miért nem kell többé a klímát nyáron bekapcsolnia?

Protektor tetőfesték: klimatizálás “egyszerűen”, átfestéssel

A Protektor tetőfesték szinte teljesen visszaveri a hőhullámokat. Nem engedi felmelegedni a lefestett falfelületet. Képes bizonyos mennyiségű nedvességet eltárolni, majd később elpárologtatni, így is hűtve a tetőt.

Miért jó ez Önnek?

Nem forrósodik át tetőtere. A legnagyobb kánikulában is kellemesen hűsebb levegő lesz a padlástérben, a legfelső szinteken. A légkondicionáló berendezést nem kell gyakran bekapcsolnia. Orvosi vélemények szerint a nyári megfázások 78%-a a klímaberendezések használata miatt fordul elő.

A nyári hőmérséklet akár pár fokkal is kevesebb lehet, optimális esetben. Szerkezeti és kivitelezési hibák viszont teljesen ki is olthatják a termék előnyös tulajdonságait, mindenképp kérje szakember véleményét.

Hogyan tudja ezt a tetőfesték elérni?

A tetőfestékben lévő kerámiagömbök a hősugárzást nagy részét visszaverik. Így kevésbé melegszik fel tetőszerkezete.

Tetőfesték: használja a Protektor tetőfestéket, rengeteget spórolhat télen!

A Protektor tetőfestékkel kifestett házak télen jóval lassabb hűlnek ki, a tetőszerkezet száraz marad. A festék anyagának következtében a téli napsugárzás hőjét a festék át tudja adni a tetőszerkezetnek.

Miért jó ez Önnek?

Télen kevesebb lesz fűtésszámlája, ugyanakkora komfortérzet mellett.

Hogyan tudja a tetőfesték ezt elérni?

A tetőszerkezet irányából jövő hőhullámokat visszaveri a tetőfesték. Mérések igazolták, hogy a falak így négyszer lassabban hűlnek ki és sose hűlnek a környezet hőmérséklete alá. Ezáltal a falak hosszabb ideig őrzik meg az értékes meleget. Télen nulla fok környékén a festék anyaga megváltozik, amelynek következtében a napsugarak azon részét, melyeknek a meleget köszönhetjük átengedi, így hasznosítja a téli nap hőjét.

A szárazabb tető hőszigetelő és hőtároló képessége nagyságrendekkel nagyobb, mint a nedves tető. A festék védelmi képességén keresztül hozzájárul ahhoz, hogy a tető hőszigetelő képessége megmaradjon.

Tetőfesték: hogy tetőcserepei sose repedezzenek többet

A tetőfesték a tetőn egy rugalmas, ugyanakkor ellenálló felületet képez. A hajszálrepedéseket áthidalja, elfedi.

Miért jó ez Önnek?

A különböző hőtágulású építőanyagok találkozásánál gyakori a repedésképződés. A repedésekbe a víz behatolhat, ami további károsodást okozhat. Házának teteje szép marad, nem fogják repedések csúfítani, hőszigetelő képessége megmarad. Bitumenes zsindelyre felvinni tilos a tapadás miatt.

Hogyan tudja a tetőfesték ezt elérni?

Egyrészt a tetőfesték kötőanyaga rendkívül rugalmas, másrészt a kerámia gömböcskék rugalmasan el tudnak mozdulni egymáson. Német mérések szerint a felület szakadási nyúlását 147%-l növeli meg, így a hajszálrepedések egy része megszűnik.

Tetőfesték: évtizedes védelem a tetőnek hóval, esővel, sóval, savakkal szemben

A tetőfestékkel festett tető ellenáll a káros környezeti és időjárási hatásoknak.

Miért jó ez Önnek?

Falai évtizedek múltán is frissen festettnek néznek ki.  A fel nem mállik le, nem púposodik fel,  ezáltal falainak hőszigetelő funkciója megmarad.

Hogyan tudja a tetőfesték ezt elérni?

A tetőfesték rugalmasan átfedi a repedéseket,  a víz, a csapadék nem tud behatolni. A kerámia gömböcskék ellenállnak a sónak, esőnek, savaknak. Így megvédik a falat a lepusztulástól és megőrzik a fal hőszigetelő képességét.

Tetőfesték: A tető újszerű marad még évek múltán is

A Protektor tetőfesték megakadályozza a falfelületek elektromos feltöltődését és így nem jön létre elektrosztatikus kapcsolat a levegőben lévő porral és egyéb apró koszrészecskékkel. A festékréteg egy bizonyos mértékig öntisztuló felületet képez.

Vélemény, hozzászólás?